foto

Pekka Strang

  • nar. 23.7.1977 (41 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Psi nenosí kalhoty
2018 Drsný život Juice Leskinena
Helsinki Mansplaining Massacre
Kamarinäytelmä
2017 95
Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset
Strop
Tom of Finland
2015 Armi elää!
Hyvää joulua
Piráti silnic
2012 3x Simo
Odhalený přístav
Rakkaudella, Esko (studentský film)
2008 Kolmistaan
2007 Colorado Avenue
2006 Kolme suudelmaa (TV film)
2005 Hokkasen näköinen nainen (TV film)
Mittari
2004 Gourmet Club (TV film)
Výrobna dospělých
2001 Chodec (studentský film)
Drakarna över Helsingfors

TV seriály

2019 Aktivistit (TV seriál)
Verikoirat (E03)
Primus (E02)
Veljeni (E01)
Muumilaakso (TV seriál)
Muumimamman apulainen (E10)
Yksin kotona (E09)
Nuuskamuikkunen ja puistonvartija (E07)
další epizody (7)
2018 Sipoon Herttua (TV seriál)
Tuntematon sotilas (TV seriál)
Petroskoi, Petroskoi (E02)
Berlínská mise (TV seriál)
If You Swear, You'll Catch No Fish (S03E04)
2017 Onnela (TV seriál)
Talo, auto ja lapsi (S01E10)
Juhannustaikoja (S01E09)
Jesse (S01E08)
další epizody (10)
Siskonpeti (TV seriál)
Toivo (S03E07)
2016 Ihon alla (TV seriál)
Sorjonen (TV seriál)
Loppupeli 2/2 (S01E11)
Loppupeli 1/2 (S01E10)
Vihreät Valot: Väärät bileet (TV seriál)
Hiostamo (S01E09)
Raja (S01E08)
Iso paha susi (S01E07)
další epizody (5)
2015 Joulukalenteri: Kadonneiden lahjojen tapaus (TV seriál)
2013 #lovemilla (TV seriál)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Paritanssia (E04)
Pikakävelyä (E01)
Kultainen noutaja (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
Venny (TV seriál)
Tyhjyyden aatto (E08)
Sisäinen verenvuoto (E07)
Vaik onni mikä tulkohon (E06)
další epizody (8)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)

Dokumentární

2015 Porttikielto Poriin
2010 Play God
2005 Porträttet: Asko Sarkola - skådespelare och teaterchef (TV film)

Host

TV pořady

2017 Itsenäisyyspäivä (TV pořad)
Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
Nenäpäivä Show 2017 (TV pořad)
2016 Enbuske, Veitola & Salminen (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2002 Jussi Gaala 2002 (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace