foto

Tomi Dahlman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 Orkesteri: The Everlast (TV film)
2012 Stalkkeri (TV film)
2011 Enon opetukset (TV film)
Isän kuolema (TV film)
2009 Levoton rauha (TV film)
2001 Ilon juhla (TV film)
2000 Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
1998 Oi mikä Mimmi (TV film)
Vuoden viimeinen kesä (TV film)
1995 Aivan tavallinen pankkirosvo (TV film)
1994 Tuomas Murasen rikos (TV film)

TV seriály

2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Lähimmäisenrakkaus (E03)
Vanhempainrakkaus (E02)
Seksuaalinen rakkaus (E01)
2010 Paratiisi (TV seriál)
Osa 2/2 (E02)
Osa 1/2 (E01)
2008 Katso ihmistä (TV seriál)
Toinen osa (E02)
Ensimmäinen osa (E01)
2007 Harjunpää ja rakkauden nälkä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2006 Presidentit (TV seriál)
Toinen erä (E10)
Piinaviikko (E09)
Elinikäinen presidentti (E08)
další epizody (5)
2005 Presidentit (TV seriál)
Uhrattu presidentti (E05)
"Ryssä tulee rajan yli" (E04)
Mäntsälän kapina (E03)
další epizody (5)
Pieni rakkaustarina (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2004 Pieni rakkaustarina (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Kirje isältä (TV seriál)
Venny (TV seriál)
Tyhjyyden aatto (E08)
Sisäinen verenvuoto (E07)
Vaik onni mikä tulkohon (E06)
další epizody (8)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
2000 Pesärikko (TV seriál)
Merkki päällä (E03)
Kotipesä (E02)
Viistotaival (E01)
1999 Enon varjo (TV seriál)
Kuolet vain kahdesti (E06)
Kohtalon kortti (E05)
Tappajain jäljillä (E04)
další epizody (6)
1997 Kuusikko ja kuoleman varjot (TV seriál)
Koira haudattuna (E06)
Liian kovaa peliä (E05)
Hiuskarvan varassa (E04)
další epizody (6)
1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
Isopiika ei suutu koskaan (E09)
Omenavaras (E07)
Heinäkuinen tarina (E06)
další epizody (6)
Kotikatu (TV seriál)
Bongari (TV seriál)
Linnun rengastus (E10)
Käki pesässä (E09)

Dokumentární

2018 Ammatti: kirjailija. Kjell Westö (TV film)
Ammatti: kirjailija. Sirpa Kähkönen (TV film)
Arvet minussa (TV film)
Kohti tulevaisuuden kirjastoa (TV film)
Laulu sisällissodasta (TV seriál)
2017 Olen jossain (TV film)
Urheilu-Suomi (TV seriál)
Vaeltajat (TV film)
2015 Pimeä historia (TV seriál)
2014 Neljäs kuolema (TV film)
2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál)
Sofi Oksanen. Syntynyt kirjailijaksi (TV film)
Varastettu lapsuus (TV film)
Viron ystävät (TV film)
2012 Ammatti: elokuvaohjaaja - Pirjo Honkasalo (TV film)
Itsenäisyyspäivä (TV film)
Pelinrakentajat (TV film)
Perintönä köyhyys (TV film)
2011 Kyllä homotkin siivoaa (TV film)
Marlon Brando tuli Suomeen (TV film)
Matka isän luo (TV film)
2010 Esko Salminen - läsnä (TV film)
Kari Väänänen - kotona taas (TV film)
Naurun tasavalta (TV seriál)
Suomen historian myytit: Häjyt (TV film)
2009 Suomen sodan myytit (TV film)
2006 Helvetti Suomenlahdella (TV film)

TV pořady

2017 Vuosisadan Kulttuurigaala 2017 (TV pořad)
2015 Lomamatka 80-luvulle (TV pořad)
2013 Lomamatka 70-luvulle (TV pořad)
2012 Tuhkimotarinoita (TV pořad)
2009 Lauantaiviihde (TV pořad)
2005 Spotlight (TV pořad)
1990 Kuningaskuluttaja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace