foto

Megumi Okina

  • nar. 6.8.1979 (40 let)
    Hirošima, Hirošima, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cosmetic Wars
Samurai sensei
2013 Jellyfish
Natsuyasumi no chizu
2009 Cumi toka bacu toka
2008 Clona
2006 Oišii korošikata (TV film)
2002 Nenávist
2001 Otogiriso
Reddo Shadō Akakage
2000 Sebunzu feisu
Tengoku ni ichiban chikai otoko special (TV film)
Umi no Aurora
Yonimo kimyô na monogatari - Eiga no tokubetsu hen
1995 Naito heddo
1993 Učiage hanabi, šita kara miruka? Joko kara miruka? (TV film)

TV seriály

2019 Akuma no bengonin: Mikošiba Reidži – Šokuzai no sonata (TV seriál)
2018 Goodbye (TV seriál)
2017 Ame ga furu to kimi wa jasašii (TV seriál)
2016 Cold case: Šindžicu no tobira (TV seriál)
Isan sózoku bengoši: Kakizaki Šin'iči (TV seriál)
2014 Ao no Umi (TV seriál)
Jošiwara uradošin (TV seriál)
2005 Konya hitori no Beddo de (TV seriál)
2003 Beginner (TV seriál)
Kyohansha (TV seriál)
2002 Boku ga Chikyu wo Suku (TV seriál)
Koisuru Top Lady (TV seriál)
2001 Tengoku ni ichiban chikai otoko (TV seriál)
Wakaresaseya (TV seriál)
Šin hoši no kinka (TV seriál)
1999 Genroku rjóran (TV seriál)
Suna no ue no koibitotači (TV seriál)
Tengoku no kiss (TV seriál)
1998 Ao no Jidai (TV seriál)
Hashire Komuin (TV seriál)
1997 Futari (TV seriál)
Kimi ga jinsei no toki (TV seriál)
Shinryonaikai Ryoko (TV seriál)
1996 Wakaba no Koro (TV seriál)
1995 Kinjirareta Asobi (TV seriál)
1994 Juu nana sai (TV seriál)
1993 If: Mošimo (TV seriál)