foto

Henning Peker

  • nar. 1966
    Halle (Saale), Sachsen-Anhalt, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Polizeiruf 110 - Totes Rennen (TV film)
2019 Polizeiruf 110 - Zehn Rosen (TV film)
2018 Láska mezi regály
Oh Gloria
Whatever Happens Next
2017 Odnikud
2016 Schrotten!
Smyčka
2015 Aus der Kurve (TV film)
Harter Brocken (TV film)
Herbert
Tatort - Hinter dem Spiegel (TV film)
Taxi
2012 O šesti labutích (TV film)
2011 Nacht ohne Morgen
Útěk na Západ (TV film)
2010 Osudové setkání (TV film)
2009 Im nächsten Leben
Liebe Mauer
Mein Kampf
Meine Tochter und der Millionär (TV film)
Mensch Kotschie
Onkel Dieter (studentský film)
Polizeiruf 110 - Fehlschuss (TV film)
Schwerkraft
2008 Das Feuerschiff (TV film)
O statečném krejčíkovi (TV film)
Remarque - Sein Weg zum Ruhm (TV film)
Zaslepený pomstou: Rodina v ohrožení (TV film)
2007 Bloch - Der Kinderfreund (TV film)
Doppelter Einsatz - Rumpelstilzchen (TV film)
Fast ein Volltreffer (TV film)
Mein Mörder kommt zurück (TV film)
Místo činu: Kolín - Špinavý policajt (TV film)
2006 Bettis Bescherung (TV film)
Elbe
Meine Mutter tanzend (TV film)
2005 Der Geist von St. Pauli (studentský film)
Jeníček a Mařenka (TV film)
Liebes Spiel
Tatort - Tiefer Fall (TV film)
2004 Carola Stern - Doppelleben (TV film)
Das Schwalbennest (TV film)
Jena Paradies
Pád Třetí říše
Tatort - Herzversagen (TV film)
Tatort - Waidmanns Heil (TV film)
2003 Befreite Zone
Mein Name ist Bach
Tage des Sturms (TV film)
Tatort - Väter (TV film)
2002 Fickende Fische
Ninas Geschichte
Pokoj strachu (TV film)
Vůdce Ex
2001 Mutter meines Mannes, Die (TV film)
Místo činu: Brémy - Zběsilost (TV film)
Toter Mann (TV film)
Wie Feuer und Flamme
2000 Doppelter Einsatz - Blutroter Mond (TV film)
Polizeiruf 110 - Tote erben nicht (TV film)
Zwei Mädels auf Mallorca - Die heißeste Nacht des Jahres (TV film)
1999 Hlasy z temnot (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Kleine Dealer, große Träume (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Grawes letzter Fall (TV film)
1993 Polizeiruf 110 - In Erinnerung an... (TV film)

TV seriály

2019 Walpurgisnacht (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (5)
Dark (TV seriál)
Jak zaseješ, tak sklidíš (S01E08)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Heimatlos (S16E08)
Správná dvojka (TV seriál)
Tödliche Botschaft (E66)
2015 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Lawinenhunde (S05E13)
Wilderer (S05E12)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bewegliche Ziele (S14E18)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Nevyřízené účty (E03)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Naše ulice (S04E05)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wir sind nicht allein (S12E23)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Mordwaffe Trabi (S01E11)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Begleiterinnen (E43)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Das Phantom (S09E08)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Auf den zweiten Blick (S14E05)
2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Walzing Mathilde (S01E10)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Zeď v hlavě (S03E07)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Allzu schwarz gesehen (S12E32)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Zeuge der Anklage (S08E08)
2007 Leo - Ein fast perfekter Typ (TV seriál)
Die Suche nach dem Schlüsselchen (E11)
Große Fische - kleine Fische (E06)
Menschen sind auch nur Tiere (E05)
další epizody (5)
Policie Hamburk (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Vaterliebe (S03E02)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
Der Sumpf (E13)
2005 Pastewka (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Moorleiche (S05E25)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Toter Winkel (S02E03)
Charlotte Link (TV seriál)
Die Rosenzüchterin (1) (E06)
2003 Das Duo (TV seriál)
Stiller Tod (E04)
2002 Bloch (TV seriál)
Inspektor Rolle (TV seriál)
Top oder Flop (S01E01)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
2000 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Eschede Zug 884 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky