foto

Lincoln Kilpatrick

  • nar. 12.2.1931
    Saint Louis, Missouri, USA
  • zem. 18.5.2004 (73 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Stoneman, The
1995 Pirani útočí (TV film)
1992 Pevnost
1991 Tagget (TV film)
Šance pro život (TV film)
1988 Hollywoodský policajt
Neprůstřelný
1987 Flicks
Věznice
1983 Ničivá síla
1978 Dr. Scorpion (TV film)
1976 Just an Old Sweet Song (TV film)
1975 Mistr pistolník
1974 Chosen Survivors
Together Brothers
Ve městě v sobotu večer
1973 Soylent Green
1972 Cool Breeze
1971 Brother John
Honky
The Omega Man
1970 Mask of Sheba, The (TV film)
The Curious Female
The Red, White, and Black
1969 Generation
Stiletto
Ztracený muž
1968 A Lovely Way to Die
Madigan
What's So Bad About Feeling Good?
1958 Cop Hater

TV seriály

2000 Pohotovost (TV seriál)
Příběh nekončí (S06E20)
1994 Frasier (TV seriál)
Konec zášti (S02E10)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1987 Frank's Place (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Harris and Company (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 King (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Myška (S05E14)
1977 Hunter (TV seriál)
Tales of the Unexpected (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Little Orphan Airplane (S01E05)
1973 Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
The Robert Herridge Theater (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 The Leslie Uggams Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky