foto

Dennis Haskins

  • nar. 18.11.1950 (66 let)
    Chattanooga, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Alexander IRL
Trailer Park Shark
2015 Holly, Jingles and Clyde 3D
Up on the Wooftop
2014 Bro, What Happened?
Dysmorphia
Všechny cesty vedou do hrobu
2013 Chapman
Leading L.A.
2012 Just an American
Sharkproof
2011 Billion Dollar Freshmen (TV film)
Legend of Awesomest Maximus, The
2010 Back Nine (TV film)
Creative Differences
Stacy's Mom
2009 Ratko: The Dictator's Son
2008 Ocean of Pearls
Private High Musical
Proud American
2007 Revamped
2006 The Treasure of Painted Forest
2004 Dead End Road
2003 Dismembered
Nekonečná pařba
Ordinary Killer, An
Rudá voda (TV film)
Tangy Guacamole
2002 Stoneman, The
2001 Velké průšvihy Maxe Kyblíka
18
1999 Boy with the X-Ray Eyes, The
1994 Za pět minut dvanáct: Svatba v Las Vegas (TV film)
1992 Za pět minut dvanáct: Hawajský styl (TV film)
1991 Svědek na zabití
1990 Image (TV film)
1988 Hiroshima Maiden (TV film)
1985 Deadly Intentions (TV film)

TV seriály

2017 K smrti trapný (TV seriál)
Pilot (E01)
2014 Jennifer Falls (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
LAXmas (S04E11)
2013 Destroy the Alpha Gammas (TV seriál)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Lady Lazarus (S05E08)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Dvanáct rozžhavených žen (S08E08)
2011 Can't Get Arrested (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
2002 Rerun Show, The (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1998 Malibu, CA (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Saved by the Bell: The College Years (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
Saved by the Bell (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Frank's Place (TV seriál)
Good Morning, Miss Bliss (TV seriál)
Ohara (TV seriál)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Co když? (S02E11)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1983 Cutter to Houston (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1981 Greatest American Hero, The (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)

Dokumentární

2002 I Love the '80s (TV seriál)

TV pořady

2014 WWE SummerSlam (TV pořad)
2009 ACME Saturday Night (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2000 WrestleMania 2000 (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace