foto

Sara Goodman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Nájemný vrah (TV film)

TV seriály

2019 Preacher (TV seriál)
Deviant (S04E03)
2018 Preacher (TV seriál)
Sonsabitches (S03E02)
2016 Outsiders (TV seriál)
It's Good to Be King (S01E08)
2014 Mizera (TV seriál)
Hey, Good Looking (E09)
Cancer (E03)
2012 Super drbna (TV seriál)
Mstitelé (S06E09)
Monstrózní ples (S06E05)
Návrat prstenu (S05E24)
další epizody (4)
2011 Super drbna (TV seriál)
Kráska a slavnost (S05E02)
Zdrcený Bass (S04E21)
Zatímco jsi nespala (S04E16)
2010 Super drbna (TV seriál)
Čarodějky z Bushwicku (S04E09)
Dvojí identita (S04E02)
Bývalí manželé a manželky (S03E21)
další epizody (4)
2009 Super drbna (TV seriál)
Jak na Basse (S03E07)
Potvora se vrací (S02E23)
2005 Reunion (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Outsiders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky