foto

Marisa Leonie Bach

  • nar. 1978

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Hexenprinzessin (TV film)
2016 Berlin Falling
2015 Max e Hélène (TV film)
Treppe Aufwärts
2014 Jeanne
2012 Místo činu: Mnichov - Smutný král (TV film)
Schief gewickelt (TV film)
2011 Beobachtung, Die
Der Antrag
2010 Blüh im Glanze
2009 Na lásku není nikdy pozdě (TV film)
Zwölf Winter (TV film)
2008 Král Drozdí brada (TV film)
Schade um das schöne Geld (TV film)
2007 Der Zauber des Regenbogens (TV film)
2006 Inga Lindström: Dívka z majáku (TV film)
Kráska a pirát (TV film)
Tajemství Svenaholmu (TV film)
2005 Tunel smrti (TV film)
2004 Krásná nevěsta v černém (TV film)
2003 From Another Point of View
Šifra (TV film)
2001 100 Pro
2000 Pozvánka k vraždě (TV film)

TV seriály

2019 23 Morde - Bereit für die Wahrheit? (TV seriál)
Schwartz & Schwartz (TV seriál)
Der Tod im Haus (E02)
2017 In aller Freundschaft (TV seriál)
Nur ein Moment (S20E35)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
Add a Friend (TV seriál)
Vetternwirtschaft (S03E06)
Fritjes. Frikandel. (S03E02)
Samba (olé!) (S03E01)
2012 Hotel snů (TV seriál)
Vietnam (E17)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Väter und Söhne (S08E08)
2009 Flemming (TV seriál)
2008 Die 25. Stunde (TV seriál)
Unschuldig (TV seriál)
2006 LadyLand (TV seriál)
2005 Axel! wills wissen (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Bei Liebe Mord (E05)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky