foto

Werner Klemperer

  • nar. 22.3.1920
    Kolín nad Rýnem, Severní Porýní-Vestfálsko, Německá říše
  • zem. 6.12.2000 (80 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Queen Esther
1991 Cabinet of Dr. Ramirez, The
1981 Return of the Beverly Hillbillies, The (TV film)
1980 Comedy Is Not Pretty (TV film)
1972 Assignment: Munich (TV film)
1969 Wake Me When the War Is Over (TV film)
1968 The Wicked Dreams of Paula Schultz
1965 Dark Intruder
Loď bláznů
1964 Youngblood Hawke
1962 Útěk z Východního Berlína
1961 Norimberský proces
Operation Eichmann
1958 Romance na řece
The Goddess
The High Cost of Loving
1957 Dejte jim za mě pusu
Istanbul
1956 Death of a Scoundrel
Five Steps to Danger
Flight to Hong Kong
Nepravý muž

TV seriály

1993 Simpsonovi (TV seriál)
Poslední pokušení Homera Simpsona (S05E09)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Star Struck (S02E12)
1986 Mr. Sunshine (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Rhinemann Exchange, The (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Tabitha (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1967 The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1961 King of Diamonds (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Troubleshooters (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Secret File, U.S.A. (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
New Adventures of China Smith, The (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Secret Files of Captain Video (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)
1968 Star Spangled Salesman

TV pořady

2001 The 53rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1970 Beat the Clock (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
It's Your Bet (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
The Leslie Uggams Show (TV pořad)
The Movie Game (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1952 House Party (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace