foto

Bob Crane

  • nar. 13.7.1928
    Waterbury, Connecticut, USA
  • zem. 29.6.1978 (49 let)
    Scottsdale, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Gus
1973 Super táta
1972 Patriotism
The Delphi Bureau (TV film)
1969 Arsenic and Old Lace (TV film)
1968 The Wicked Dreams of Paula Schultz
1964 The New Interns
1961 Man-Trap
Return to Peyton Place

TV seriály

1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Gibbsville (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
1975 Bob Crane Show, The (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Tenafly (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1967 The Woody Woodbury Show (TV seriál)
Všichni tu mluví! (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
1963 Channing (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Static (S02E20)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 The Silent Service (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Break the Bank (TV pořad)
1975 Celebrity Cooks (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
Dinah! (TV pořad)
Tattletales (TV pořad)
1970 Real Tom Kennedy Show, The (TV pořad)
The Virginia Graham Show (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
The Barbara McNair Show (TV pořad)
The Leslie Uggams Show (TV pořad)
1968 The Joan Rivers Show (TV pořad)
1967 Dateline: Hollywood (TV pořad)
Laugh-In (TV pořad)
The Pat Boone Show (TV pořad)
The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)
1966 The Face Is Familiar (TV pořad)
The John Gary Show (TV pořad)
1965 Hollywood Talent Scouts (TV pořad)
P.D.Q. (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1962 The Match Game (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
Your First Impression (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
The New Steve Allen Show (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1952 House Party (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace