foto

Jacqueline Susann

  • nar. 20.8.1918
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • zem. 21.9.1974 (56 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1981 Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film) - kniha
1975 Once Is Not Enough - kniha
1971 The Love Machine - kniha
1967 Údolí panenek - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1971 The Love Machine
1967 Údolí panenek

TV seriály

1970 Comedy Tonight (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

TV pořady

1970 Real Tom Kennedy Show, The (TV pořad)
The Virginia Graham Show (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
It's Your Bet (TV pořad)
The Barbara McNair Show (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1968 The Joan Rivers Show (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
The Match Game (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 The Morey Amsterdam Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace