foto

John Densmore

  • nar. 1.12.1944 (76 let)
    Santa Monica, California, USA

Herecká filmografie

Filmy

1997 Best of the Doors, The
1991 The Doors
1987 Dudes
1983 Silvestrovské představení

TV seriály

1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
1982 Square Pegs (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)

Dokumentární

2019 Let There Be Drums!

Galerie (11)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky