foto

John Banner

  • nar. 28.1.1910
    Vídeň, Dolní Rakousy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 28.1.1973 (63 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Togetherness
1968 The Wicked Dreams of Paula Schultz
1965 36 Hours
1964 Dva záletníci
Kisses for My President
1963 The Prize
Yellow Canary, The
1962 Hitler
The Counterfeit Traitor
The Interns
1961 20,000 Eyes
Operation Eichmann
Raz, dva, tři
1960 The Story of Ruth
1959 Nádherná země
The Blue Angel
1958 Fräulein
Mladí lvi
The Beast of Budapest
1956 Never Say Goodbye
The Power and the Prize
1955 Když nastaly deště
1954 Crash of Moons (TV film) - a.z.
Executive Suite
1953 The Juggler
1951 Callaway Went Thataway
Riskuj všechno!
1950 Doly krále Šalamouna
Guilty of Treason
1948 My Girl Tisa
The Argyle Secrets
To the Victor
1947 The Beginning or the End
1946 Nocturne
Rendezvous 24
Tangier
1943 Chetniks
Immortal Sergeant
Porobená země
The Fallen Sparrow
The Moon Is Down
They Came to Blow Up America
Tonight We Raid Calais
1942 Once Upon a Honeymoon
Osudová cesta
Seven Miles from Alcatraz
1941 Accent on Love
Pacific Blackout
Věčná Eva
1940 Spring Parade

TV seriály

2012 Griffinovi (TV seriál) - a.z.
Neodbytný úlovek (S10E14) - a.z.
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Chicago Teddy Bears, The (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
1964 Baileys of Balboa, The (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Sister Eileen (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Man Without a Gun (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Jungle Jim (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Sheena: Queen of the Jungle (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Captain Midnight (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Rocky Jones, Space Ranger (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
Private Secretary (TV seriál)
Topper (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Dokumentární

1968 Star Spangled Salesman

TV pořady

1969 Della (TV pořad)
The Leslie Uggams Show (TV pořad)
1966 The John Gary Show (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace