foto

Dong-ho Shin

  • nar. 29.6.1994 (25 let)
    Yeouido, Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Don keurai mami
2011 Mai beullaek minideureseu
Mr. aidol
2010 Icheungeui akdang

TV seriály

2012 Hollilaendeu (TV seriál)
2011 Loyeol paemilli (TV seriál)
2010 Naneun junseolida (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Video seuta (TV pořad)
2004 엠카운트다운 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace