foto

Jörundur Ragnarsson

  • nar. 1979
    Island
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jörundur Ragnarsson je ceněným islandským hercem, scenáristou a nově i režisérem. Na svém kontě má několik televizních minisérií, v nichž hrál nebo je napsal. Chum je jeho režijní debut.

Festival krátkých filmů Praha

Herecká filmografie

Filmy

2015 Berani
2009 Bjarnfreðarson
Šťastnou cestu
Zadaní
2008 Skrapp út
Z Reykjavíku do Rotterdamu
2007 Astropía
Skaup (TV film)
Veðramót

TV seriály

2011 Heimsendir (TV seriál)
2009 Fangavaktin (TV seriál)
2008 Dagvaktin (TV seriál)
2007 Næturvaktin (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Kámoš
2009 Bjarnfreðarson

TV seriály

2011 Heimsendir (TV seriál)
2009 Fangavaktin (TV seriál)
2008 Dagvaktin (TV seriál)
2007 Næturvaktin (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Kámoš

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace