foto

Anna Thalbach

  • nar. 1.6.1973 (45 let)
    Berlín, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der kleine Rabe Socke 3 - Suche nach dem verlorenen Schatz
2016 Die Kinder meines Bruders (TV film)
Stadtlandliebe
Wir sind die Rosinskis (TV film)
2015 Besuch für Emma (TV film)
Doppelter Einsatz - Wunder auf Bestellung (TV film)
Havran nezbeda - Velký závod
Meier Müller Schmidt
2014 Die letzten 10 Minuten (studentský film)
O synkovi, který se učil bát (TV film)
2013 Bubu, malý duch
Frau Ella
Moritz und der Waldschrat
Nordstrand
2012 Bankraub für Anfänger (TV film)
Der Heiratsschwindler und seine Frau (TV film)
Du hast es versprochen
Havran nezbeda
Sams im Glück
2011 Kein Sex ist auch keine Lösung
Listenhunde (studentský film)
Nebezpečná metoda
2010 Carlos (TV film)
Sommervögel
2009 Ein Sommer mit Paul (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
Darum
Krabat: Čarodějův učeň
Sklaven und Herren (TV film)
2007 GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
Große Lügen!
Tatort - Dornröschens Rache (TV film)
2006 Esperanza
Klytaemnestra Pocket
Maria an Callas
2005 Polizeiruf 110 - Dettmanns weite Welt (TV film)
2004 Mýlit se je sexy (TV film)
Pád Třetí říše
Skupina Edelweiss
Tatort - Stirb und werde (TV film)
Vinzent
2003 Hamlet_X
Komisařka Rosa Roth - Jako křídla kolibříka (TV film)
2002 Auch Engel wollen nur das Eine (TV film)
Frühstück?
Harte Brötchen (TV film)
Strach.com
2001 Clowns (TV film)
Honolulu
Místo činu: Kolín - Smrt dítěte (TV film)
Rave Macbeth
Tatort - Tod vor Scharhörn (TV film)
2000 Atemkünstler, Der
Ich beiß zurück (TV film)
Tatort - Die Möwe (TV film)
1999 Beckmann und Markowski - Gehetzt (TV film)
Die Nichte und der Tod (TV film)
Dolphins
Oskar und Leni
Tatort - Absolute Diskretion (TV film)
Untersuchung an Mädeln
1998 Einsteins Ende (TV film)
Lonny, der Aufsteiger (TV film)
1997 Místo činu: Frankfurt - Soví hrad (TV film)
Nackt im Cabrio (TV film)
Not a Love Song
Pirat, Der (TV film)
Scarmour
Tatort - Die Kommissarin - Gefährliche Übertragung (TV film)
1996 Gefährliche Freundin (TV film)
1995 Ex (TV film)
1994 Burning Life
Doktor Mesmer
Gefangene Liebe (TV film)
1993 Justice
1992 Andy
Zärtliche Erpresserin (TV film)
1990 Srdečně vítáme
1988 Der Passagier - Welcome to Germany
1981 Engel aus Eisen

TV seriály

2018 Deutsch-Les-Landes (TV seriál)
Sea, Sex and Sun (E07)
Oktoberfest (E06)
French Disco (E05)
2009 Flemming (TV seriál)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Krátké štěstí (S05E16)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1992 Heimat 2 - Chronique d'une jeunesse (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2012 Friedrich - Ein deutscher König
2007 Ich will dich - Begegnungen mit Hilde Domin
2001 Mannovi - román století (TV film)

Host

TV pořady

2013 Das ist Spitze! (TV pořad)
Heimwärts mit... (TV pořad)
2012 Der Quiz-Champion (TV pořad)
Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
Gefragt - Gejagt (TV pořad)
2004 Im Palais (TV pořad)
Leute am Donnerstag (TV pořad)
Zibb (TV pořad)
2003 Sag die Wahrheit (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace