foto

Adrian Smith

  • nar. 27.2.1957 (60 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 Iron Maiden: En Vivo (koncert)
2011 Příběh heavy metalu (TV seriál)
Ruisrock - 40 vuotta rockia ja rakkautta (TV film) - a.z.
2009 Iron Maiden: Flight 666
2008 Global Metal
2006 Iron Maiden: Death On The Road
2004 Musikprogrammet - programmet om musik (TV seriál) - a.z.
2002 Iron Maiden: Rock in Rio (koncert)
2001 Classic Albums: Iron Maiden - The Number of the Beast
1993 Iron Maiden: Donington Live 1992 (koncert)
1989 Iron Maiden: Maiden England (koncert)
1987 Iron Maiden: 12 Wasted Years
1985 Iron Maiden: Live After Death (koncert)

TV pořady

2008 That Metal Show (TV pořad)
1990 Headbangers Ball (TV pořad)

Hudební videoklipy

2003 Iron Maiden: Visions of the Beast (hudební videoklip)
1986 Iron Maiden - Stranger in a Strange Land (hudební videoklip)
Iron Maiden - Wasted Years (hudební videoklip)
1984 Iron Maiden - 2 Minutes to Midnight (hudební videoklip)
1983 Iron Maiden - Flight of Icarus (hudební videoklip)
Iron Maiden - The Trooper (hudební videoklip)
1982 Iron Maiden - The Number of the Beast (hudební videoklip)
Run To The Hills (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2015 Iron Maiden - Speed of Light (hudební videoklip)
1986 Iron Maiden - Stranger in a Strange Land (hudební videoklip)
Iron Maiden - Wasted Years (hudební videoklip)
1984 Iron Maiden - 2 Minutes to Midnight (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace