foto

James Huang

  • nar. 11.1.1977 (42 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Get You Back
2016 The Last Tour
2015 1st Date
2014 Kung Fu Brother
Slídil
2013 Starting from Scratch
2012 Dead Trees
2011 Adultolescence
2010 Skyline
2009 Boldly Going Nowhere (TV film)
G-FORCE
2008 Oko dravce
2007 ATF: Asian Task Force
2006 Almost Related
Déjà Vu
2005 Gejša
2004 Perfect Party, The
2003 Four Fingers of the Dragon
2002 Sex and the Teenage Mind
Vampire Survivor
1997 Čínský hlavolam

TV seriály

2018 Timeless (TV seriál)
The Darlington 500 (S02E02)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Třpyt slávy (S06E19)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Vrah v síti (S07E05)
2011 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Ten hráč za nic nemůže (S02E05)
Dívka s hnědýma očima (S02E04)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Private Practice (TV seriál)
Wait and See (S02E17)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
In Loco Parentis (S02E20)
Žralok (TV seriál)
Wayne's World 2: Revenge of the Shark (S01E22)
Ztraceni (TV seriál)
Cizinec v cizí zemi (S03E09)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Láska nebeská (S08E06)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Na pravdu se přijde (S01E17)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Loco Parentis (S10E10)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Střihačská filmografie

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Get You Back

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky