foto

Jana Kirschner

  • nar. 29.12.1978 (40 let)
    Martin, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2017 Sama

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Peter Lipa - 75 rokov v plnom nasadení (koncert)
Život na živo - Jana Kirschner (TV film)
2016 Večer lidí dobré vůle - Velehrad 2016 (koncert)
2015 Big Beat de Luxe - lekcia Ursiny (koncert)
Slovensko Advent 2015 (koncert)
2005 ČT Live - Peter Lipa (koncert)
2000 Jana Kirschner (koncert)

Hudební videoklipy

2012 Vidoucí, ale neviděná (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 The Voice Česko Slovensko (TV pořad)
2017 Zem spieva (TV pořad)
2016 Atlet roku 2016 (TV pořad)
Světlo pro Světlušku 2016 (TV pořad)
2015 Atlet roku 2015 (TV pořad)
Mattoni Koktejl Festival 2015 (TV pořad)
2014 Ceny paměti národa (TV pořad)
2013 Trochu inak v SND s Adelou Banášovou (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2010 (TV pořad)
2009 Galashow s latinou II (TV pořad)
Karneval na Barrandově (TV pořad)
Slávik 2009 (TV pořad)
2008 Prominenti (TV pořad)
2004 T-music (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2001 Uprostřed běhu (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Skopičiny (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky