foto

Kirsten Olesen

  • nar. 10.5.1949 (71 let)
    Århus, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Madklubben
2018 Neklid
2016 Osudové léto v Dánsku (TV film)
2015 I dine hænder
2013 Hvor lyset kommer ind
2011 Noget i luften
Odraz
2009 Himlen falder
2007 Daisy Diamond
Kirken
Ztracený poklad templářských rytířů 2
2005 Bare Holger
Obviněný
2003 Do tvých rukou
1999 Indien
Seth
1998 Albert
1995 Farligt venskab
1993 Kousavá láska
1992 Hjerter i slør
1990 Springflod
1988 Médea (TV film)
Time Out
1987 Sorgagre (TV film)
1985 Elise
Johannes' hemmelighed
1984 Chlapec, který zmizel
Min farmors hus
1982 Obrazy osvobození (studentský film)
1981 Langturschauffør
1980 Svobodný otec (TV film)
1978 Honning måne
Hør, var der ikke en som lo?

TV seriály

2015 Most (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2014 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (5)
2008 Summerovi (TV seriál)
2007 Klíč ke světlu (TV seriál)
2003 Pohádky Hanse Christiana Andersena (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)
1993 Tre ludere og en lommetyv (TV seriál)
1990 Den gode, den onde og den virk'li sjove (TV seriál)
1988 To som elsker hinanden (TV seriál)
1978 Matador (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky