foto

Anežka Hessová

  • nar. 1987

Biografie

Anežka Hessová se narodila v roce 1987. V roce 1991 – 1996 žila s matkou ve Švýcarsku, kde studovala francouzský jazyk na soukromé Waldorfské škole, moderní tanec a účastnila se mnoha divadelních aktivit švýcarského divadla Montreurs d´Images. Později studovala v Indii na taneční škole „Dhwani" v New Dillí, dále v Praze na Univerzitě Jana Amose Komenského.

Nyní studuje Vyšší odbornou školu hereckou v Praze a působí v několika divadelních souborech. Hrála v TV seriálu Ordinace v růžové zahradě, ve videoklipech pro hudební skupiny Imodium a Top dream company, ve studentských filmech VŠECHNY KRÁSY SVĚTA, SUPERMAN, PIZZA BOY: PEPPERONI aj. Zahrála si také v seriálu PIZZA BOY.

StreamCZ

Herecká filmografie

Filmy

2019 Případ dvou sester (TV film)
2013 Pizza Boy: Pepperoni (studentský film)
2012 Superman (studentský film)

TV seriály

2018 Profesor T. (TV seriál)
Prostředník (E08)
Modrý kód (TV seriál)
Opravdová láska (S02E43)
2015 Pizza Boy (TV seriál)
Test věrnosti (E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky