foto

Franciska Friede

  • nar. 10.6.1988 (30 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Příšerky z vesmíru
2015 Die Insassen (TV film)
Uuups! Noe zdrhnul…
2010 Den Tagen mehr Leben! (TV film)

TV seriály

2018 Llama Llama (TV seriál)
Spy Kids: Mission Critical (TV seriál)
Tanken - mehr als Super (TV seriál)
The Magic School Bus Rides Again (TV seriál)
2015 H2O Podmořská dobrodružství (TV seriál)
2013 Lalaloopsy (TV seriál)
2010 Hand aufs Herz (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace