foto

Franciska Friede

  • nar. 10.6.1988 (29 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Die Insassen (TV film)
Uuups! Noe zdrhnul…
2010 Den Tagen mehr Leben! (TV film)

TV seriály

2015 H2O Abenteuer Meerjungfrau (TV seriál)
2013 Lalaloopsy (TV seriál)
2010 Hand aufs Herz (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace