foto

Norma Bailey

  • nar. 1949
    Winnipeg, Manitoba, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Garage Sale Mystery: The Novel Murders (TV film)
2014 The Christmas Secret (TV film)
2013 Romeo Killer: The Chris Porco Story (TV film)
Way Out, The
2012 Officer and a Murderer, An (TV film)
2011 Committed (TV film)
Pastorova žena (TV film)
2010 Ďáblova slza (TV film)
2009 Naděje přichází o Vánocích (TV film)
Příliš pozdě na loučení (TV film)
2006 Eight Days to Live (TV film)
2005 Večer pro dámy (TV film)
2003 Cowboys and Indians: The J.J. Harper Story (TV film)
2001 Ukradený zázrak (TV film)
2000 Bolestivé tajemství (TV film)
Stalking of Laurie Show, The (TV film)
1999 Příběh Sheldona Kennedyho (TV film)
1997 Bordertown Café
Nights Below Station Street
1996 For Those Who Hunt the Wounded Down (TV film)
1988 Martha, Ruth & Edie
1987 Daughters of the Country: 'Ikwe' (TV film)
1986 Wake, The
1985 Discussions in Bioethics: Family Tree
1980 The Performer

TV seriály

2019 Project Blue Book (TV seriál)
The Green Fireballs (S01E06)
Foo Fighters (S01E05)
2017 Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Léto ve městě (S01E03)
Cizinka (TV seriál)
A. Malcolm (S03E06)
Království (TV seriál)
The Shakedown (S04E12)
2016 Království (TV seriál)
Nečekaní spojenci (S03E13)
Wedlock (S03E09)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Beast of Times, Worst of Times (S04E06)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Vykonstruované obvinění (S10E04)
Lež, jako když tiskne (S10E03)
2015 Království (TV seriál)
Uprchlík (S02E20)
2014 The Pinkertons (TV seriál)
Království (TV seriál)
Krev za krev (S02E05)
Špinavé prádlo (S01E14)
2013 Cracked (TV seriál)
2009 Cashing In (TV seriál)
2008 Psychopat z Green River (TV seriál)
2004 Shields Stories, The (TV seriál)
2003 Atwood Stories, The (TV seriál)
2000 Královna meče (TV seriál)

Dokumentární

1995 True Story of Linda M., The
1992 Women in the Shadows
1987 Heart Land
1984 It's Hard to Get It Here
1980 Bush Pilot: Reflections on a Canadian Myth
Nose and Tina
Rice Harvest
1979 Chasing the Eclipse

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace