foto

Pavel Marek

  • nar. 21.1.1955 (66 let)
    Svitavy, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Zemský ráj to napohled
1999 Dámě kord nesluší? (TV film)
Návrat idiota
1986 Flotila (TV film)
Území strachu (TV film)
1978 Setkání v červenci
Čekání na déšť
1977 Podivné přátelství herce Jesenia (TV film)

TV seriály

2020 Slunečná (TV seriál)
Boj o vodu (S02E03)
2014 Cesty domů (TV seriál)
Nemůžu jinak (S03E54)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Favorit (S03E25)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Mejdan roku (S07E52)
Konec frašky (S07E50)
2010 Přešlapy (TV seriál)
To nebylo v plánu (S03E06)
2009 První krok (TV seriál)
Nečekaná zkouška (E10)
2006 Letiště (TV seriál)

Divadelní záznam

2016 Cejch (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky