foto

Pavel Marek

  • nar. 21.1.1955 (64 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cejch (divadelní záznam)
2009 Zemský ráj to napohled
1999 Dámě kord nesluší? (TV film)
Návrat idiota
1986 Území strachu (TV film)
1978 Setkání v červenci
Čekání na déšť

TV seriály

2014 Cesty domů (TV seriál)
Nemůžu jinak (S03E54)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Favorit (S03E25)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Mejdan roku (S07E52)
Konec frašky (S07E50)
2010 Přešlapy (TV seriál)
To nebylo v plánu (S03E06)
2009 První krok (TV seriál)
Nečekaná zkouška (E10)
2006 Letiště (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky