foto

John Beradino

  • nar. 1.5.1917
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 19.5.1996 (79 let)
    Beverly Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Lékařská akademie
1981 Don't Look Back: The Story of Leroy 'Satchel' Paige (TV film)
1978 A Guide for the Married Woman (TV film)
1972 Znamení Vlka (TV film)
1971 Do Not Fold, Spindle, or Mutilate (TV film)
1961 Crimebusters, The - a.z.
The Right Approach
1960 Seven Thieves
1959 Na sever severozápadní linkou
Scarface Mob, The (TV film) - a.z.
1958 The Naked and the Dead
The World Was His Jury
Wild Heritage
1956 Behind the High Wall
Emergency Hospital
Sedm mužů na zabití
The Killer is Loose
1955 Illegal
Marty
Na východ od ráje
The McConnell Story
1954 Command, The
Gorilla at Large
Shield for Murder
Suddenly!
The Bamboo Prison
The Raid
Them!
1953 Powder River
The Kid from Left Field
1952 The Winning Team
1951 Francis Goes to the Races
1949 Kid from Cleveland, The
1948 The Winner's Circle
1913 Sheriff of Cochise, The

TV seriály

1990 Fresh Prince (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Miami Undercover (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Dante (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Grand Jury (TV seriál)
Markham (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
West Point (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Captain Midnight (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
I'm the Law (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
Topper (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
The Abbott and Costello Show (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
The Cisco Kid (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Dokumentární

1994 Baseball (TV seriál)
1992 When It Was a Game 2 (TV film) - a.z.

TV pořady

1993 The 20th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
1974 Celebrity Tennis (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1959 Shotgun Slade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace