foto

Jadyn Wong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Já se z tebe zblázním, Susano
2014 Client Seduction (TV film)
Debug
2012 Cosmopolis
2011 Stay with Me (TV film)
2009 Space Buddies
2006 Prolomená stezka (TV film)

TV seriály

2018 Tým Škorpion (TV seriál)
A Lie in the Sand (S04E22)
Kenny, and the Jet (S04E21)
Foul Balls (S04E20)
další epizody (10)
2017 Tým Škorpion (TV seriál)
A Christmas Car-Roll (S04E12)
Who Let the Dog Out ('Cause Now It's Stuck in a Cistern) (S04E11)
Crime Every Mountain (S04E10)
další epizody (26)
2016 Tým Škorpion (TV seriál)
Wreck the Halls (S03E11)
This Is the Pits (S03E10)
Mother Load (S03E09)
další epizody (23)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Dam Breakthrough (S02E12)
The Old College Try (S02E11)
Arrivals and Departures (S02E10)
další epizody (22)
2014 Spun Out (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
Dominoes (S01E12)
Revenge (S01E11)
Talismans (S01E10)
další epizody (12)
Working the Engels (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
Destiny's Child (S04E09)
2011 Rookie Blue (TV seriál)
Bomba (S02E09)
Být Erikou (TV seriál)
Dr. Erica (S04E11)
Purim (S04E10)
Being Ethan (S04E07)
další epizody (6)
2010 Caprica (TV seriál)
False Labor (E13)
Things We Lock Away (E12)
2009 Caprica (TV seriál)
Pilot (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky