foto

Jan Konečný

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Případ pro rybáře (TV film)
2007 Tajnosti

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál)
Deja vu (S03E21)
2018 Rodinné vztahy (TV seriál)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Bezvýznamná chyba (S02E15)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Kamarád v nouzi (E02)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
Dobrou chuť (E10)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Záchranný airbag (S03E74)
Ženatí nesmějí na kafe? (S03E60)
Přijeď rychle (S03E56)
další epizody (4)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky