foto

Hans-Uwe Bauer

  • nar. 26.8.1955 (64 let)
    Stralsund, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kommissar Dupin – Bretonisches Vermächtnis (TV film)
2019 Polizeiruf 110 - Mörderische Dorfgemeinschaft (TV film)
Tatort - One Way Ticket (TV film)
2018 Der Wunschzettel (TV film)
Nikdy neodvracej zrak
Tatort - Der höllische Heinz (TV film)
Verliebt in Masuren (TV film)
2017 Mladý Karl Marx
Tatort - Fürchte dich (TV film)
Zwei Bauern und kein Land (TV film)
2016 Tatort - Taxi nach Leipzig (TV film)
2015 Alleine war gestern (TV film)
Der Mann ohne Schatten (TV film)
Gangy Berlína (TV film)
2014 Bis zum Ende der Welt (TV film)
Bornholmská ulice (TV film)
Polizeiruf 110 - Hexenjagd (TV film)
Spreewaldkrimi - Mörderische Hitze (TV film)
Tatort - Großer schwarzer Vogel (TV film)
Toleranz (TV film)
2012 Mörderische Jagd (TV film)
Operation Zucker (TV film)
Věž (TV film)
Wir wollten aufs Meer
2011 205 - Zimmer der Angst
Das Blaue vom Himmel
Hotel Desire
Westwind
2010 3
Boxhagener Platz
Polizeiruf 110 - Aquarius (TV film)
Vražda Katjy Weissové (TV film)
Vždy připraven!
2009 Ein Dorf sieht Mord (TV film)
Meine schöne Nachbarin
Místo činu - Černý Petr (TV film)
Tatort - Borowski und die Sterne (TV film)
Tatort - Neuland (TV film)
2008 Eine Nacht im Grandhotel (TV film)
2007 Befehl, Der
Der Blinde Fleck
Eine gute Mutter (TV film)
Mein Mörder kommt zurück (TV film)
Tatort - Dornröschens Rache (TV film)
2006 Die Frau des Heimkehrers (TV film)
Sarah geht spazieren (studentský film)
Tatort - Revanche (TV film)
Životy těch druhých
2005 Der letzte Tanz (TV film)
Die Leibwächterin (TV film)
2004 Das Konto (TV film)
Hunger auf Leben (TV film)
Místo činu - Návrat domů (TV film)
Tatort - Abschaum (TV film)
2003 Good bye, Lenin!
Männer vom K3 - Blutrache, Die (TV film)
2002 Místo činu: Kolín - Odveta (TV film)
Stahlnetz - PSI (TV film)
Vaya con Dios
Zeit der Rache (TV film)
2001 Bílé peklo
Kelly Bastian - Geschichte einer Hoffnung (TV film)
2000 Vrah v tobě (TV film)
1999 Eastie Boys
1997 Tatort - Eiskalt (TV film)
1995 Der Kontrolleur
1994 Burning Life
1992 Besucher, Der
Im Sog der Angst (TV film)
Stilles Land
1991 Polizeiruf 110 - Der Riß (TV film)
Sonnenwende (TV film)
Trillertrine - Looking for Mozart
Versteckte Fallen
1989 Maihime
Výstup na Chimborazo
1988 Dschungelzeit
1987 Piec kobiet na tle morza
Polizeiruf 110 - Der Tote zahlt (TV film)
1986 Hut des Brigadiers, Der
1985 Ten, který přišel
1984 Rublak - Die Legende vom vermessenen Land
Wo andere schweigen
1983 Der Aufenthalt
Fariaho
Luftschiff, Das
1982 Dein unbekannter Bruder
Generalprobe (TV film)
1981 Alexandr Maleňkij
1979 P.S.

TV seriály

2017 Der Barcelona-Krimi (TV seriál)
Tod aus der Tiefe (E02)
Über Wasser halten (E01)
Praxis mit Meerblick (TV seriál)
Willkommen auf Rügen (E01)
Dengler (TV seriál)
Die schützende Hand (E03)
2016 Fanny und ... (TV seriál)
Fanny und die gestohlene Frau (E02)
Kriminalista (TV seriál)
Luna je mrtvá (S11E08)
2015 Blochin (TV seriál)
Die Kanzlei (TV seriál)
Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Stará kletba (E02)
2013 Donna Leonová (TV seriál)
Auf Treu und Glauben (E19)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Zdání klame (S02E07)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Notenwenderin (S07E06)
2007 Post Mortem (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Außer Kontrolle (S04E06)
Bella Block (TV seriál)
Kurschatten (E14)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Závodní stáj (S05E04)
Správná dvojka (TV seriál)
Kinderträume (E23)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Die Pfefferkörner (TV seriál)
Horečka (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Abseits (S02E08)
1997 St. Angela (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
Stockinger (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)
1982 Die fidele Bäckerin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky