foto

Lodovico Gasparini

  • nar. 1948
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Luisa Spagnoli (TV film)
2013 Trilussa - Storia d'amore e di poesia (TV film)
2011 Sarò sempre tuo padre (TV film)
2010 La leggenda del bandito e del campione (TV film)
2009 Čarodějnice roku (TV film)
2006 Otec nevěst (TV film)
2005 Dáma s kaméliemi (TV film)
2004 Don Bosco (TV film)
2003 Soraja (TV film)
2001 La Sindone - 24 ore, 14 ostaggi (TV film)
2000 Lourdes (TV film)
1990 Dotknout se hvězdy (TV film)
1989 Oggi ho vinto anch'io (TV film)
1986 Italian fast food
1982 No grazie, il caffè mi rende nervoso

TV seriály

2002 La guerra è finita (TV seriál)
1997 Trenta righe per un delitto (TV seriál)
Un prete tra noi (TV seriál)
1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)
1995 Voce del cuore, La (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace