foto

Mikko Hietanen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Pussikaljaelokuva
2007 Ganes
2004 Do hajzlu! (studentský film)
1994 Koiravarkaat

TV seriály

2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Saatanan lapset (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace