foto

Elsa Saisio

  • nar. 19.7.1981 (38 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Olen Suomalainen
2018 Kaikki oikein
Vetovoima
2014 Äidin luo (studentský film)
2010 Muumi ja punainen pyrstötähti
2008 Muumi ja vaarallinen juhannus
2003 Pahat Pojat
2000 Pelon maantiede
1999 Mennyt heinäkuu (TV film)
1998 Polykačka ohně
1994 Koiravarkaat

TV seriály

2019 Modernit miehet (TV seriál)
Dead man walking (E05)
Suden hetki (TV seriál)
Ainut pysyvä on muutos (E08)
SOS (E07)
Ihminen, joka ei tee virheitä, ei tee muutakaan (E06)
další epizody (7)
Kummeli esittää: Kontio & Parmas (TV seriál)
Uusi alku (S02E10)
Viinaa ja vinyylejä (S02E09)
Kepposia (S02E08)
další epizody (10)
2018 Jättekiva (TV seriál)
Suhteet ja verkostot (S01E06)
Kummeli esittää: Kontio & Parmas (TV seriál)
Häähumua (S01E10)
Vihaa ja rakkautta (S01E09)
Kostaja Otepäästä (S01E08)
další epizody (10)
2017 Syke (TV seriál)
Vaarallinen leikki (S04E07)
Kymmenen sormea ja varvasta (S04E05)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Kaksoiselämää (E05)
2014 Tehdas (TV seriál)
Rakastettavat ihmiset (S02E06)
Kellokortti-ihmiset (S02E05)
Ihmisiä hallayössä (S02E04)
další epizody (6)
2012 Tehdas (TV seriál)
Sukeltajat (S01E12)
Tarpeettomat ihmiset (S01E11)
Rytmi-ihmiset (S01E10)
další epizody (6)
2009 Parasta aikaa (TV seriál)
Maailman paras äiti (E01)
2006 Jumalan kaikki oikut (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2001 Siamin tytöt (TV seriál)

Dokumentární

2012 Ammatti: elokuvaohjaaja - Pirjo Honkasalo (TV film)
1998 We Love You (Michigan 1962-1963 - Päiväkirja) - vyp.

Host

TV pořady

2019 Elämäni Biisi (TV pořad)
Leffasohva (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2003 Voimala (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky