foto

Jerry Hopper

  • nar. 29.7.1907
    Guthrie, Oklahoma, USA
  • zem. 17.12.1988 (81 let)
    San Clemente, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1972 Závažná stopa (TV film)
1970 Madron
Maharlika
1961 Blueprint for Robbery
1958 Missouri Traveler, The
1956 Bojovníci se žraloky
Everything But the Truth
Never Say Goodbye
The Toy Tiger
1955 One Desire
Smoke Signal
Square Jungle, The
The Private War of Major Benson
1954 Naked Alibi
Secret of the Incas, The
1953 Pony Express
1952 Atomové město
Hurricane Smith
1948 Jingle, Jangle, Jingle
1947 Smooth Sailing
Sweet and Low
1946 Golden Slippers

TV seriály

1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1966 It's About Time (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Gilligan's Island (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 Overland Trail (TV seriál)
1959 Law of the Plainsman (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

1951 Cinematographer, The
1950 History Brought to Life

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace