foto

Aurel Manthei

  • nar. 1974
    Wuppertal, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Klassentreffen (TV film)
Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen: Wie ein Ei dem anderen (TV film)
Schmucklos
2018 Das schönste Paar
Nichts zu verlieren (TV film)
Passagier 23 - Verschwunden auf hoher See (TV film)
2017 Die Chefin - Prager Kristalle (TV film)
2015 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen: Wilder Westen (TV film)
Rivalové navždy - bitva o tenisky (TV film)
2014 O jedné dívce
2013 Polizeiruf 110 - Zwischen den Welten (TV film)
2012 Die Tote ohne Alibi (TV film)
Marie Brand und die falsche Frau (TV film)
2009 66/67 - Fairplay war gestern
Ganz nah bei Dir
Lulu a Jimi
Schwerkraft
2007 Polizeiruf 110 - Verstoßen (TV film)
2006 Die Kette (TV film)
2004 Baal
Die fehlende Stunde
Můj bratr je pes
1975 Zwischen Nacht und Tag

TV seriály

2020 Kobra 11 (TV seriál)
Srážka (S26E04)
2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
Wer wagt, verliert (S01E07)
Bettys Diagnose (TV seriál)
Missverständnisse (S04E06)
Nachtschicht (TV seriál)
Ladies First (E14)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
2013 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Haus am See (S12E12)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Nachtschicht (TV seriál)
Tod im Supermarkt (E03)
2004 Stromberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky