foto

Katja Gerz

  • nar. 30.6.1985 (34 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Komm, schöner Tod (TV film)
2011 Artisten
Frontalwatte (studentský film)
2009 Must Love Death

TV seriály

2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Her Negotiation (S14E24)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)

Dokumentární

2010 Záhady muzeí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky