foto

Louise Peterhoff

  • nar. 12.5.1977 (43 let)
    Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ett akademiskt krig
Killing Small Animals
2019 Slunovrat
2015 Audition
2014 En levande själ
Gentlemen
Push Me
2013 Den som söker
2012 Call Girl
2009 Tohle je Aljaška
1990 Nånting levande åt Lame-Kal (TV film)

TV seriály

2020 Peacemaker (TV seriál)
Rauhan hinta (E10)
Vuoret ovat ainoat ystävämme (E09)
Uusi aika (E08)
další epizody (10)
Tsunami (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Torpederna (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
2016 Gentlemen & Gangsters (TV seriál)
2015 Blå ögon (TV seriál)
En söndag i september (E10)
Kölvattnet (E09)
Svallvågen (E08)
další epizody (6)
Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (6)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Flyttfåglar (E04)
...jord skall du åter varda (E03)
Tusen nålstick (E02)
další epizody (4)
Skuteční lidé (TV seriál)
Striden (S02E06)
2013 Skuteční lidé (TV seriál)
Familjebanden (S02E05)
Tjuven (S02E04)
Uppvaknandet (S02E03)
další epizody (4)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
Spung (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky