Reklama

Reklama

Satoši Kon

Satoši Kon

nar. 12.10.1963
Kuširo, Hokkaidó, Japonsko

zem. 24.08.2010 (46 let)
Tokio, Japonsko

Diskuze

Kristusazapad

Kristusazapad (hodnocení, recenze)

Väčšina fanúšikov to už má zrejme prečítané (predsa len je to už 5 rokov od jeho smrti), ale keďže to tu nie je, tak tu sú jeho posledné slová pred smrťou (preložené do angličtiny fanúšikom): http://kotaku.com/5976690/anime-director-satoshi-kons-posthumous-work-machine-that-dreams-may-end-as-dream. A tu je originál: http://kotaku.com/5976690/anime-director-satoshi-kons-posthumous-work-machine-that-dreams-may-end-as-dream. 

Myshkin

Myshkin (hodnocení, recenze)

Tak jsem se tu strašnou zprávu právě dověděl, je to pro mě šok, jeho filmy jsem si oblíbil a už se těšil na ten nový. Obrovská ztráta, vedle Miyazakiho jsem ho považoval za nejoriginálnějšího tvůrce anime filmů a věřil jsem, že jeho mistrovské dílo ještě přijde... Budiž mu země lehká.

Naslund

Naslund (hodnocení, recenze)

Taková škoda. Sice jsem jeho filmy neměl nejradši, ale vždy jsem se na ně moc těšil, protože byly prostě něčím novým, zajímavým a velmi pěkným. R.I.P.

Ladokoz

Ladokoz (hodnocení, recenze)

R.I.P. toto sa nemalo stať. Škoda jedného z najtalentovanejších tvorcov anime.

yenn

yenn (hodnocení, recenze)

http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-11-19/more-images-from-satoshi-kon-yume-miru-kikai-posted
A dřívější zpráva:
Satoši Kon o svém příštím filmu: „The title will be Yume Miru Kikai. In English, it will be The Dream Machine. On the surface, it's going to be a fantasy-adventure targeted at younger audiences. However, it will also be a film that people who have seen our films up to this point will be able to enjoy. So it will be an adventure that even older audiences can appreciate. There will be no human characters in the film; only robots. It'll be like a "road movie" for robots.“
http://www.animenewsnetwork.com/interview/2008-08-21/satoshi-kon

Režisér

Scenárista

Herec

Filmy
2006

Paprika

Reklama

Reklama