foto

Vladimír Brabec

  • nar. 15.5.1934
    Praha, Československo
  • zem. 1.9.2017 (83 let)
    Nová Ves pod Pleší, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Národní Divadlo
    Ostrovní 1
    112 30
    Praha 1

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wedding Day
2016 Tajemství pouze služební
2014 Stopy života - Až na věky (TV film)
2013 Čtyřlístek ve službách krále
Příběh kmotra
2011 Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová (TV film)
2009 Čepel smrti
Pamětnice
2008 Anglické jahody
Oběti: Karambol (TV film)
2007 Bloody Merry Christmas (studentský film)
2003 Kleopatra (divadelní záznam)
2001 Z pekla štěstí 2
1999 Dámě kord nesluší? (TV film)
Z pekla štěstí
1998 Byl jsem mladistvým intelektuálem (TV film)
Hřích faráře Ondřeje (TV film)
1997 Stůj, nebo se netrefím!
1996 O princi Truhlíkovi (TV film)
1995 Generál Eliáš (TV film)
Omyl děda Vševěda (TV film)
1994 Návrat do cizí země (TV film)
Z hříček o královnách: Jeden den velkokněžny (útržek ruský) (TV film)
1993 Česká muzika (TV film)
Dick Whittington (TV film)
1992 O princi, který měl o kolečko víc (TV film)
1991 O těch Martinových dudách (TV film)
1990 Duch času (TV film)
Marta a já
O nebojácné Bětce (TV film)
Pernikářka a větrný mládenec (TV film)
Závrať (TV film)
1989 Člověk proti zkáze
Než poznáš první úsměv (TV film)
Stopy zločinu: Pátek, čas motýlů (TV film)
Zpráva o jednom souboji (TV film)
1988 Herec (TV film)
Jsem vrah? (TV film)
Tomáš a Markéta (TV film)
1987 Sychravé království (TV film)
1986 Adieu, mládí (TV film)
Jsou určité hranice (TV film)
Kluk (TV film)
Nám se to stát nemůže (TV film)
Pohádka bez konce (TV film)
Výsledek testu (TV film)
1985 Jestli jednou odejdu (TV film)
Sedmipírek (TV film)
1984 O princezně Solimánské (TV film)
1983 Záchvěv strachu
1982 Daleko od stromu (TV film)
Hamlet (divadelní záznam)
Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického (TV film)
1981 Královna bludiček (TV film)
O stříbrném a zlatém vajíčku (TV film)
Po rozvodu (TV film)
1980 Citová výchova jednej Dáše
Panenka (TV film)
Veronika, prostě Nika (TV film)
1979 Neteř (TV film)
Rukojmí v Bella Vista
Vynes na horu svoj hrob (TV film)
1978 Nekonečná - nevystupovat
O statečné princezně Janě (TV film)
Rovnice o jedné krásné neznámé (TV film)
Stíhán a podezřelý
1977 Pasiáns
1976 Náš dědek Josef
1975 Osvobození Prahy
1974 Břetislav a Jitka (TV film)
Píšťalka pro dva (TV film)
Poštovský panáček
V každém pokoji žena
1973 Adam a Gabriel
Adam a Gabriel (TV film)
Adam a Otka
Dvojník (studentský film)
Maturita za školou
Tichý svědek (TV film)
Vysoká modrá zeď
1972 Kamenný kvítek (TV film)
Královna Černá růže (TV film)
Lev je v ulicích (TV film)
Lupič Legenda
Prémie (TV film)
Slečna Golem
1971 Král, kejklíř a hvězdář (TV film)
Lekce
Poslední výstřel Davida Sandela
Sto dukátů za Juana (TV film)
Tajemství velikého vypravěče
1970 Kapitán Korda
Kruh světla (TV film)
Svatby pana Voka
1969 Pan Větrovský z Větrova a paní Deštná z Dešťova (TV film)
1968 Pražské noci
Spravedlnost pro Selvina (TV film)
1967 Malá Dorritka (TV film)
Studie jednoho strachu (TV film)
1966 Cesta řeky k moři (TV film)
Poslední růže od Casanovy
Vražda v divadle pantomimy
1963 Tygr a kůň (TV film)
1962 Jejich den (TV film)
Praha nultá hodina
Prosím, nebudit!
Zdravý nemocný (divadelní záznam)
1961 Noční host
Skapinova šibalství (TV film)
1960 Lišák Pseudolus (TV film)
Pochodně
1959 Křižovatky
Probuzení
Smrt obchodního cestujícího (divadelní záznam)
Život pro Jana Kašpara
1958 Černý prapor
Touha
1957 Malí medvědáři
Od noci k ránu (TV film)
Zářijové noci
1956 Modrá a zlatá
Váhavý střelec
1955 Návštěva z oblak
Ztracená stopa
1952 Velké dobrodružství
1949 Revoluční rok 1848
1948 Křížová trojka

TV seriály

2017 Anča a Pepík (TV seriál)
Starý Zubr (E04)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Promoce (S01E10)
2007 Trapasy (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
1999 Z pekla štěstí (TV seriál)
1995 Muž v pozadí (TV seriál)
1992 Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
Proč tolik nebožtíků (E05)
Náhrdelník (TV seriál)
Duplikát (E02)
Dobyvatel (E01)
1990 Přísahám a slibuji (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Trojlístek (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Rekonstrukce (S01E07)
Roky prelomu (TV seriál)
1987 Počkej si na bílé štěstí (TV seriál)
Pavel (E04)
Yveta (E03)
Klára (E02)
další epizody (4)
Voňavé haraburdí (TV seriál)
1986 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Autorka detektivních povídek (E11)
1985 Páta stanice (TV seriál)
Doktor z vejminku (TV seriál)
Půjčka (E07)
1984 Moje srdcová sedma (TV seriál)
Návraty (E04)
Cesty (E02)
My všichni školou povinní (TV seriál)
Zvonění na časy (E13)
Návrat (E12)
Svátky klidu a míru (E10)
další epizody (8)
Povstalecká história (TV seriál)
Blízko je deň (E08)
Na život a na smrť (E07)
Hromy divo bijú (E06)
další epizody (6)
1983 Návštěvníci (TV seriál) - vyp.
Návrat do budoucnosti (E15) - vyp.
Po nás potopa (E14) - vyp.
Prozrazení (E13) - vyp.
další epizody (15)
1982 Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
Sněhurka a sedm trpaslíků (E09)
Bongo (E08)
Poplach (E05)
další epizody (7)
1980 Čas zakladatelů (TV seriál)
Předvoj nového života (E03)
Hořký ústup (E02)
1979 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Růže pro Zemana (S03E10)
Mimikry (S03E09)
1978 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Poselství z neznámé země (S03E08)
Rukojmí v Bella Vista (S03E07)
Studna (S03E06)
další epizody (8)
1976 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Modrá světla (S02E10)
Třetí housle (S02E09)
Bílé linky (S02E08)
další epizody (10)
1975 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Vrah se skrývá v poli (S01E10)
Loď do Hamburku (S01E09)
Strach (S01E08)
další epizody (7)
1974 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Loupež sladkého "I" (S01E03)
Vyznavači ohně (S01E02)
Smrt u jezera (S01E01)
1968 Sňatky z rozumu (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Štít a meč (TV seriál)

Dokumentární

2010 Neobyčejné životy: Vladimír Brabec (TV film)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)
2008 Tisíc let české myslivosti (TV seriál)
13. komnata Vladimíra Brabce (TV film)
2004 Jak šly dějiny (TV film) - a.z.
1983 Návštěva u Návštěvníků ...aneb jak se natáčel seriál
1963 Historie jedné inscenace I.díl:Hovory s Romeem a Julií (TV film)
1952 Nebe patří nám

TV pořady

2014 Barrandovský Silvestr 2014 (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2007 Takí sme boli (TV pořad)
2005 Vánoce s Troškou pohádek (TV pořad)
Za oponou (TV pořad)
2004 Ceny Thálie 2003 (TV pořad)
2001 Barvy života (TV pořad)
Basta fidli (TV pořad)
1999 Čtveráci (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Zlatíčka (TV pořad)
1997 Úsměvy (TV pořad)
1990 Šaráda (TV pořad)
1985 Videostop (TV pořad)
1980 Než se zvedne opona (TV pořad)
1977 Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace