foto

Erin Koivisto

  • nar. 2.7.1977 (42 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Cheek - Live@Olympiastadion (koncert)
2001 Ken tulta pyytää

TV seriály

2002 Jurismia! (TV seriál)
1999 Aaken ja Sakun kesäkeittiö (TV seriál)

Dokumentární

2010 Rock-Suomi (TV seriál) - a.z.

Hudební videoklipy

1998 Nylon Beat: Viimeinen (hudební videoklip)
1996 Nylon Beat: Lä-lä-lä (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 Nenäsirkus (TV pořad)
2017 Idols (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
SuomiLOVE (TV pořad)
2012 Vain elämää (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
Mikaelin naiset (TV pořad)
2009 Pitkä kuuma kesä (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Maria! (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Poppia kyydissä (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Harakanpesä (TV pořad)
Krisse (TV pořad)
Top 40 (TV pořad)
W-tyyli (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
2001 Se on siinä (TV pořad)
2000 Eurovision laulukilpailu 2000 - Suomen karsinta (TV pořad)
Mankeli (TV pořad)
1999 Joonas Hytönen show (TV pořad)
Kokkisota (TV pořad)
1998 Eurovision laulukilpailu 1998 - Suomen karsinta (TV pořad)
Kesäkerttu (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1994 Lista Top 40 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky