foto

Marzi Nyman

  • nar. 12.1.1979 (42 let)
    Lohja, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 Ovia ja lukkoja

TV seriály

2019 Aktivistit (TV seriál)
Verikoirat (E03)
Primus (E02)
Veljeni (E01)
2008 Piilolaakso (TV seriál)

Dokumentární

2020 EVA (TV seriál)

TV pořady

2018 Sannikka & Ukkola (TV pořad)
2004 Pelastakaa sotamies Hytönen (TV pořad)

Host

TV pořady

2019 Elämäni Biisi (TV pořad)
2016 Kaikkien aikojen Euroviisut (TV pořad)
2004 Pelastakaa sotamies Hytönen (TV pořad)
Suoraa huutoa! (TV pořad)
Taistelevat julkkikset (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
Yokotai (TV pořad)
1999 Joonas Hytönen show (TV pořad)
1994 Lista Top 40 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky