foto

Sami Vänskä

  • nar. 26.9.1976 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 Nightwish: End of Innocence
2001 Nightwish: From Wishes to Eternity (koncert)

Hudební videoklipy

2001 Nightwish: Over the Hills and Far Away (hudební videoklip)
1999 Nightwish: Sleeping Sun (hudební videoklip)
1998 Nightwish: Sacrament of Wilderness (hudební videoklip)
Nightwish: The Carpenter (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2000 Eurovision laulukilpailu 2000 - Suomen karsinta (TV pořad)
1994 Lista Top 40 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky