foto

Tero Salenius

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rendel
Vihainen marsu
2015 Syyllisyys
2013 Keskusteluja
2012 Suomen Marsalkka
Tak to chodí (studentský film)
2011 Pystyssä
2010 Closest Enemies
2008 The Helsinki Axe Murders
2007 DORKcumentary
2004 Not an Inch
Ylpeys
2003 Muutos
2002 Kuutamolla
2001 Äänetön
2000 Pois
Se on loppu nyt
1999 Hekk-Leikekirjan lumoissa

TV seriály

2019 Roba (TV seriál)
Homma hallussa (S04E07)
2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2014 Brändärit (TV seriál)
Juhlat (E05)
Kimmo (TV seriál)
Kimppahali (S02E01)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)

Dokumentární

2012 Operaatio Mannerheim (TV seriál)
1999 Pyhän Sydämen Kappeli

Koncert

2004 Estradilla: Huips! (koncert)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Host

TV pořady

2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Märät säpikkäät (TV pořad)
2011 Lauantaiprojekti (TV pořad)
2010 Nenäpäivä-show (TV pořad)
2009 Radio Millennium (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)
1999 Summeri (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1994 Lista Top 40 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky