foto

Claudia Geisler-Bading

  • nar. 30.11.1965 (51 let)
    Výmar, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Spreewaldkrimi - Spiel mit dem Tod (TV film)
2016 Die Ermittler: Nur für den Dienstgebrauch (TV film)
Ein starkes Team – Knastelse (TV film)
Goodbye Berlin
Katie Fforde – Tanz auf dem Broadway (TV film)
2015 Das Gewinnerlos (TV film)
Schandfleck - Der Usedom-Krimi (TV film)
Spreewaldkrimi – Die Sturmnacht (TV film)
Týraná (TV film)
2014 Fénix
Památkáři
Spreewaldkrimi - Mörderische Hitze (TV film)
Weiter als der Ozean (TV film)
2013 Lena Fauch - Gefährliches Schweigen (TV film)
Polizeiruf 110 - Vor aller Augen (TV film)
2012 Barbara
Lore
Spreewaldkrimi - Eine tödliche Legende (TV film)
Spreewaldkrimi - Feuerengel (TV film)
Třináctky
Věž (TV film)
2011 Kdo, když ne my
Neviditelná
2010 Boxhagener Platz
Endlich jetzt
Inspektor Barbarotti - Mensch ohne Hund (TV film)
2009 Der Tote im Spreewald (TV film)
Legenda o Janě
Německo '09
2008 Jerichow
2007 Blöde Mütze!
Die Sterneköchin (TV film)
Polizeiruf 110 - Gefährliches Vertrauen (TV film)
Tatort - Ruhe sanft (TV film)
2006 Bella Block - Mord unterm Kreuz (TV film)
Das Geheimnis im Moor (TV film)
Eva Blond: Šestý smysl (TV film)
Tatort - Sternenkinder (TV film)
2005 Heimliche Liebe - Der Schüler und die Postbotin (TV film)
Jeníček a Mařenka (TV film)
Kroky k nápravě světa
Mutterseelenallein
Strašidla
Vražedná zvědavost (TV film)
2004 Zeit nach der Trauer (TV film)
2003 Geheime Geschichten (TV film)
Lichter
2002 Der Gläserne Blick
K čertu s tebou, sestřičko (TV film)
Polizeiruf 110 - Wandas letzter Gang (TV film)
2001 Místo činu - Kalné vody (TV film)
2000 Die Unberührbare
1995 Doppelter Einsatz - Privatpatienten (TV film)
1993 Geschichten aus der Heimat - Ein Kerl wie Samt und Seide (TV film)
1992 Herzsprung
1990 Umím chodit i pozpátku
1987 Landarzt, Der (TV film)
Vernehmung der Zeugen

TV seriály

2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2012 Alles Klara (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Mama und ich (TV seriál)
40. okrsek (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Casting About

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace