foto

Natalia Germani

  • nar. 27.1.1993 (25 let)
    Nitra, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Natalia Germani sa narodila v roku 1993 v Nitre ako Natália Germániová. Okrem štúdia herectva na VŠMU v Bratislave hosťuje vo viacerých predstaveniach v Slovenskom národnom divadle a podarilo sa jej získať aj roly v známych slovenských seriáloch. Keď ju v roku 2015 obsadili do zahraničného projektu, zmenila si meno na Natalia Germani.

Veronika "zoomcasting" Machova

Herecká filmografie

Filmy

2018 Věčně tvá nevěrná
2016 Staré dobré časy
VGBND (studentský film)
2015 Kto chytá v žite (studentský film)
2014 Pulp fiction (studentský film)

TV seriály

2018 Hotel (TV seriál)
O porozumení (S01E02)
Svadba (S01E01)
Vlci (TV seriál)
Epizoda 40 (E40)
Epizoda 39 (E39)
Epizoda 38 (E38)
další epizody (40)
2017 Single Man (TV seriál)
Levá, kam se podíváš (E08)
Slepá důvěra (E07)
Neviditelná (E06)
další epizody (8)
2015 Poslední vízum (TV seriál)
Svět podle Evelyn (TV seriál)
Ako uloviť boháča (E05)
2014 Divocí koně (TV seriál)
Dr. Ema (TV seriál)
Sestry (E10)
Volanie o pomoc (E09)
Workoholik (E08)
další epizody (10)
Ochránci (TV seriál)
2013 Deň a noc (TV seriál)
2008 Profesionálové (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace