foto

Natalia Germani

  • nar. 1993
    Nitra, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Natalia Germani sa narodila v roku 1993 v Nitre ako Natália Germániová. Po niekoľkoročnej medzinárodnej kariére modelky sa jej podarilo získať viaceré roly v známych slovenských seriáloch. Keď ju v roku 2015 obsadili do zahraničného projektu, vytvorila si umelecké meno Natalia Germani. V súčasnosti študuje herectvo na VŠMU v Bratislave.

Veronika "zoomcasting" Machova

Herecká filmografie

Filmy

2018 Věčně tvá nevěrná
2016 Staré dobré časy
VGBND (studentský film)
2015 Kto chytá v žite (studentský film)
2014 Pulp fiction (studentský film)

TV seriály

2018 Vlci (TV seriál)
Epizoda 22 (E22)
Epizoda 21 (E21)
Epizoda 20 (E20)
další epizody (22)
2017 Single Man (TV seriál)
Levá, kam se podíváš (E08)
Slepá důvěra (E07)
Neviditelná (E06)
další epizody (8)
2015 Poslední vízum (TV seriál)
Svět podle Evelyn (TV seriál)
Ako uloviť boháča (E05)
2014 Divocí koně (TV seriál)
Dr. Ema (TV seriál)
Sestry (E10)
Volanie o pomoc (E09)
Workoholik (E08)
další epizody (10)
Ochránci (TV seriál)
2013 Deň a noc (TV seriál)
2008 Profesionálové (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace