foto

Natalia Germani

  • nar. 27.1.1993 (27 let)
    Nitra, Slovensko

Biografie

Natalia Germani sa narodila v roku 1993 v Nitre ako Natália Germániová. Okrem štúdia herectva na VŠMU v Bratislave hosťuje vo viacerých predstaveniach v Slovenskom národnom divadle a podarilo sa jej získať aj roly v známych slovenských seriáloch. Keď ju v roku 2015 obsadili do zahraničného projektu, zmenila si meno na Natalia Germani.

Veronika "zoomcasting" Machova

Herecká filmografie

Filmy

2020 Princezna zakletá v čase
2019 Amnestie
Devil
2018 Věčně tvá nevěrná
2016 Staré dobré časy
VGBND (studentský film)
2015 Kto chytá v žite (studentský film)
2014 Pulp fiction (studentský film)

TV seriály

2020 Ptáci na kolejích (TV seriál)
2018 Hotel (TV seriál)
O porozumení (E02)
Svadba (E01)
Ministři (TV seriál)
Troška lásky (S01E05)
Oteckovia (TV seriál)
Vlci (TV seriál)
Episode 40 (E40)
Episode 39 (E39)
Episode 38 (E38)
další epizody (40)
2017 Poslední vízum (TV seriál)
Single Man (TV seriál)
Levá, kam se podíváš (E08)
Slepá důvěra (E07)
Neviditelná (E06)
další epizody (8)
2015 Divocí koně (TV seriál)
Svět podle Evelyn (TV seriál)
Ako uloviť boháča (E05)
2014 Dr. Ema (TV seriál)
Sestry (E10)
Volanie o pomoc (E09)
Workoholik (E08)
další epizody (10)
Ochránci (TV seriál)
2013 Deň a noc (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)

Dokumentární

2020 Jak se točí pohádka (TV seriál)