foto

Fernando Delgado

  • nar. 28.6.1930
    Porcuna, Jaén, Andalucía, Španělsko
  • zem. 15.6.2009 (78 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Ninette
2004 Muertos comunes
Tiovivo c. 1950
2001 Clara y Elena
1995 Smrtící informace
1991 Fuente de la edad, La
Huella del crimen 2: El crimen de Don Benito, La (TV film)
1990 La seducción del caos (TV film)
1985 Caso cerrado
1984 Todo va mal (TV film)
1982 De camisa vieja a chaqueta nueva
1981 Gary Coopere, jenž jsi na nebesích
1976 Bengador Gusticiero y su pastelera madre, El
1975 País, S.A.
1974 Sestřenice Angelika
1970 Dele color al difunto
1962 La mano de un hombre muerto
La venganza del Zorro
1961 Svátek dobročinnosti
Tres de la Cruz Roja
1960 091 Policía al habla
Compadece al delincuente
1959 Dos y media y... veneno, Las
Fulano y Mengano
1958 Hombre del paraguas blanco, El
Patio andaluz
1957 Las muchachas de azul
Muchachas de azul
Roberto el diablo
1956 Cuerda de presos
Río Guadalquivir
Strach
Vida es maravillosa, La
Všichni jsme důležití
1955 Coyote, El
1954 Patrulla, La

TV seriály

2002 Ana y los siete (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
1996 Hostal Royal Manzanares (TV seriál)
1994 Colegio mayor (TV seriál)
¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1983 Zahrada Venušina (TV seriál)
1971 Visto para sentencia (TV seriál)
1970 Teatro de misterio (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Estudio 3 (TV seriál)
Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)
Tras la puerta cerrada (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1947 Lluvia de hijos
1942 Fortunato
1936 Currito de la Cruz

TV seriály

1997 Pasen y vean (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky