foto

Chris Mollica

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 How to Say Goodbye
2015 Boned
Echo Lake
The Mix
2014 Sound and the Shadow, The
2010 Wrong Way, The

TV seriály

2016 Westworld (TV seriál)
Zběh (S01E03)
Tajnosti a lži (TV seriál)
The Liar (S02E03)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Meet Bonnie (S02E05)
2013 Sam & Cat (TV seriál)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
2010 My Roommate The (TV seriál)
Subpranos, The (TV seriál)
Událost (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 The Mix

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 The Mix

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace