foto

Paul Sedlmeir

  • nar. 1981
    Starnberg, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hubert und Staller - Eine schöne Bescherung (TV film)
2016 Hubert und Staller - Unter Wölfen (TV film)
2012 Hansi und Hubsi (TV film)

TV seriály

2020 Der Beischläfer (TV seriál)
2019 Schmitz & Family (TV seriál)
2016 Harry die Ehre (TV seriál)
Hubert a Staller (TV seriál)
Vom Himmel hoch (S05E11)
Der letzte Schuss (S05E10)
Die letzte Salbung (S05E09)
další epizody (11)
2015 Hubert a Staller (TV seriál)
Bis zum letzten Tropfen (S04E16)
Ein schmutziges Geschäft (S04E15)
Das Haus am Moor (S04E14)
další epizody (16)
2014 Hubert a Staller (TV seriál)
Mordskater (S03E16)
Eine todsichere Masche (S03E15)
Mord nach Art des Hauses (S03E14)
další epizody (9)
2013 Hammer & Sichl (TV seriál)
Hubert a Staller (TV seriál)
Čichat zespodu k fialkám (S03E17)
Totgeritten (S03E07)
Unhaltbar (S03E06)
další epizody (13)
2012 Hubert a Staller (TV seriál)
Nachts, wenn die Wasserwacht (S02E11)
Das Huhn, das faule Eier legt (S02E10)
Tödlicher Schneefall (S02E09)
další epizody (17)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Bauernfänger (S01E09)
Mein lieber Schwan (S01E08)
Puzzlespiele (S01E07)
další epizody (9)
2010 Die Wilden Kerle (TV seriál)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
1989 Peter Steiners Theaterstadl (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 True Story (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky