foto

Marcus Bluhm

  • nar. 1966
    Flensburg, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Barva vítězství
2015 Schandfleck - Der Usedom-Krimi (TV film)
2013 Bella na rozcestí (TV film)
2011 Die Lange Welle hinterm Kiel (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Totenstille (TV film)
1999 Untersuchung an Mädeln
(TV film)
1998 Lupo und der Muezzin (TV film)
Wie eine schwarze Möwe (TV film)
1996 Angst vor der Idylle, Die (TV film)
1992 Judith (TV film)
1990 Blinde Ohr der Oper, Das
1988 Europa und der zweite Apfel (TV film)

TV seriály

2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Damenwahl (S13E24)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Mörderische Sehnsucht (S06E04)
2006 Červené růže (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
Pilot (1) (E01)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
Charlotte Link (TV seriál)
Zrádný šperk (E05)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Smrt v cizině (E10)
Falešní přátelé (E09)
1999 Správná dvojka (TV seriál)
Braunauge (E13)
1998 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Klidné vody jezera (E01)
1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Härte

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky