foto

Marcus Bluhm

  • nar. 1966
    Flensburg, Schleswig-Holstein, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Barva vítězství
2015 Schandfleck - Der Usedom-Krimi (TV film)
2013 Bella na rozcestí (TV film)
2011 Die Lange Welle hinterm Kiel (TV film)
2004 Die Albertis (TV film)
2003 Zrádný šperk (TV film)
2001 Případy profesora Capellariho: Falešní přátelé (TV film)
Případy profesora Capellariho: Smrt v cizině (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Totenstille (TV film)
1999 Untersuchung an Mädeln
(TV film)
1998 Lupo und der Muezzin (TV film)
Případy profesora Capellariho: Klidné vody jezera (TV film)
Starkes Team - Braunauge, Ein (TV film)
Wie eine schwarze Möwe (TV film)
1996 Angst vor der Idylle, Die (TV film)
1992 Judith (TV film)
1990 Blinde Ohr der Oper, Das
1988 Europa und der zweite Apfel (TV film)

TV seriály

2006 Červené růže (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Härte

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace