foto

Sadie Shimmin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wasted
2006 The Family Man (TV film)
2003 Alibi pro vraha (TV film)
Tomu se ani nechce věřit (TV film)
2001 Anybody's Nightmare (TV film)

TV seriály

2018 Čas čarodějnic (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (9)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
2015 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (9)
2014 Hospoda Jamajka (TV seriál)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2012 Whitechapel (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
2011 Silk (TV seriál)
2010 Nativity, The (TV seriál)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
The Fledgling (S01E01)
Wallander (TV seriál)
Pátá žena (S02E03)
Muž, který se usmíval (S02E02)
Anonymní zabijáci (S02E01)
2008 Harley Street (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
O krok pozadu (S01E03)
Firewall (S01E02)
Na špatné stopě (S01E01)
2005 Robinsons, The (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
Hříchy (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
The Thing About Vince (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1989 Mornin' Sarge (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Černá zmije (TV seriál)
Zvony (S02E01)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Mystery! (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2008 Blackadder Exclusive: The Whole Rotten Saga (TV film)
Blackadder Rides Again (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace