foto

Björn Casapietra

  • nar. 18.2.1970 (50 let)
    Janov, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Letní slunovrat (TV film)
2004 Dýka Batu Chána
Loď snů - Austrálie (TV film)
Loď snů - Sri Lanka (TV film)
Ztracená minulost (TV film)
2003 Loď snů - Tichomoří (TV film)
2001 Loď snů - Bermudy (TV film)
2000 Die Gefesselten (TV film)
1999 Kopp, Der (TV film)
1998 Rosamunde Pilcherová: Hudba v srdcích (TV film)
Silvias Bauch (TV film)

TV seriály

2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Prioritäten (S17E01)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wer einmal lügt (S03E01)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Sippenhaft (E31)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Vražda s potleskem (S08E03)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Der letzte Ausweg (S01E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Braut meines Bruders (S04E17)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
Max & Lisa (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1999 Samt und Seide (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2009 Stars im Interview (TV pořad) - účinkující, mod.
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
Kult am Sonntag (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
Wenn die Musi spielt - das 25 Jahre Jubiläumsspecial (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky