foto

Edie Samland

  • nar. 1960

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Remember a Day - Echoes of Life
2012 Familie Windscheidt - Der ganz normale Wahnsinn (TV film)
2011 Listenhunde (studentský film)
2006 Das Duo - Man lebt nur zweimal (TV film)
Lucy
Rozhodnutí (TV film)
2005 Antikörper
Kroky k nápravě světa
Tatort - Schattenhochzeit (TV film)
2003 Dirty Sky
2002 Die Hoffnung stirbt zuletzt (TV film)
1999 SOS Barracuda: Ruleta se smrtí (TV film)
1998 Schock - Eine Frau in Angst (TV film)
1996 Kreis der Angst (TV film)
Schuldig auf Verdacht (TV film)
1995 Doppelter Einsatz - Privatpatienten (TV film)
1994 Der Mann im schwarzen Mantel (TV film)
1991 Reise ohne Wiederkehr
1989 Hanna Monster, Liebling
1986 Weil's solche Liebe nicht täglich gibt (TV film)
1984 Sohn des Bullen, Der
1982 Tollwut
1980 Am Südhang (TV film)
1979 Drei Bürger zum Geburtstag
Welt in jenem Sommer, Die (TV film)

TV seriály

2005 Caterina e le sue figlie (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1995 Zu Fuß und ohne Geld (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Die Eisprinzessin (TV seriál)
1989 Traffik (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 20 anni

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace